Wednesday, September 8, 2010

4 sept 2010-Buke Puase dgn Viour Family






Haa mule2 nak gerak kol 4.30 dgn Rean, pastu punye ler lama tunggu, 5lebih cmtu bru dpt gerak, dah smpai smua aku tercengang2 cari dorg, jap kat sini jap kat sane, pastu sary msj suro cari dia, cari sary la plak, cari punye cari dah kol 6.30 kat KFC beratur pnjg plak so order Pizza Hut jela, aku share duit dgn Rean, huhu

cari lagi, misi pencarian lom abis lg hehe, dah tu kol 7 lebih, nak buke dah wey, x jmpe lg, tgok2 ade kat dpan KFC dah si sary tu, tibe2 terjmpe bella skali, lama sey x jmpe dia, rindu dorg, then lpas buke katanye wat photoshoot kat tgkat atas skali tp separuh dah balik tp yg plg awal balik bella ar, 7.45 dah balik.

photoshoot smpai kol 10 mlm, pastu balik 10.45 aku smpai uma, haha, first time weh balik lmbat, tp oke nasib mak aku x mrah sbb kuar pon nak dkat2 maghrib , klau kua dri tgh ari balik mlm yela kot huuhu, best gile aritu :)

2 comments:

  1. wocoo....bestnyer viour neh....

    ReplyDelete