Friday, April 22, 2011

perempuan oh perempuan , aku setia pon salah tak setia pon salah


aku tunggu dia 1 tahun 9 bulan kot , bkan dia taktau aku tunggu dia wlupon dia dah berkapel dlm jangka waktu tu wlupon dia da kapel dgn beberapa lelaki, haha tak kesah la msti korg ckp aku ni laki bodoh tggu pmpuan tu lama2 ke ape ke tp sbb aku syg dia aku sggup single lama2 wlupon ade beberapa perempuan rapat dgn aku tp aku still x leh lupekan dia, hinggalah 30mac saat plg bahagia bg aku bile dia terima lamaran aku jd gf dia balik, dulu time form 5 kiteorg kapel then clash time bufday aku lak tu , sumpah takleh lupe.

aku kapel dgn dia dlm 1 minggu stgah pastu aku sms call smua x angkat x blas, smpai la dia post kat FB dia ckp hanya ex dia sorg je yg memahami dia, takleh lupekan ex dia yg tu blablabla .... sape x sakit hatikan gf update cmtu, then aku diam je smpai la lama2 dia lgsg x layan aku then 1 hari aku on FB aku tgok2 dia dah dlete aku pehhh dgn x kata ape2 nye bagai terus delete aku.

then aku tnye dlm sms dgn nada yg garang, then kiteorg gado2 dlm sms jap ( mls nak citer nnti aku sakit hati balik ) pastu aku ckp klau nak clash ckp je tayah nak sorok2 nak diam snyap2 bagai, ayat yg dia balas hanyalah "bye".

sakit hati doh x penah pmpuan wat aku cmni, sumpah weh lpas ni aku mlas nak tggu lama2 la, kecewa gile babi . =(

kepada F anda terbaik, ingat "what goes around comes around back to you " aku bkan mintak tp tu lumrah fitrah manusia, dan moga ko jmpe insan terbaik laa utk ko

skang aku just berdoa kpd Allah agar dpt jodoh yg lebih baik drpd yg sblm2 ni, AMIN. thanks kpd kawan2 aku yg bg smgt kat aku lpas aku clash dgn dia ni . terharu la korg terbaikkk =')

5 comments:

  1. sbr dam!!! dah..lupekan die...

    ReplyDelete
  2. fuhh. ni memang luah habis ni. sian ko... takpe2... ko kan baik, mesti ko ok ;p

    ReplyDelete
  3. adam!! sabar ye..allah tu maha mengetahui..maybe dia bukan yg terbaik utk adik..and mungkin allah nak pertemukan adam dgn pompan yang lbh baik dari dia...Chill k! akak paham ape adik rasa :)

    ReplyDelete